3 Δεκ 2011

Tελειώνει η διόρθωση των στοιχείων της απογραφής

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011, τελειώνει η διόρθωση των στοιχείων της απογραφής, για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς, οπότε όποιος εκπαιδευτικός δεν έχει στείλει μέχρι τότε ηλεκτρονικό μήνυμα (στην ηλεκτρονική διεύθυνση dramadde@gmail.com με διορθώσεις για τα στοιχεία της απογραφής του, σημαίνει ότι δηλώνει υπεύθυνα ότι όλα τα στοιχεία που εμφανίζονται αυτή τη στιγμή στην απογραφή του είναι σωστά.


Όσοι εκπαιδευτικοί εντοπίσουν και αναφέρουν (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) προβλήματα στην απογραφή τους, για να διορθωθούν θα πρέπει να προσκομίσουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στο Γραφείο 230.

Οι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, οι οποίοι δεν έχουν κωδικούς TAXISnet, θα πρέπει να βγάλουν, γιατί στην επόμενη φάση της απογραφής θα οριστούν διαχειριστές και θα είναι αυτοί υπεύθυνοι για την καταχώρηση και τον έλεγχο των στοιχείων που αφορούν τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν οργανικά στο σχολείο τους.

Επίσης, ενημερώνουμε τους αναπληρωτές και τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς ότι υποχρεούνται να απογραφούν άμεσα (το αργότερο μία εβδομάδα μετά την ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο τους).

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας

Δρ. ΚΙΟΥΛΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Πληροφορίες: Ζ. Χαρπαντίδου
Τηλέφωνο: 2521351230
FAX: 2521351226
Email: plinet@dide.dra.sch.gr