24 Φεβ 2012

Οι βασίλισσες του καρναβαλιού που παρέλασαν στην Ξάνθη!



Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ξάνθη καθημερινά για χίλιους δυο λόγους. Κυρίως, όμως, για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις με τις εντυπωσιακές βασίλισσες του καρναβαλιού! Δείτε μία ανασκόπηση των τελευταίων ετών, αφιερωμένη στις βασίλισσες: Κατερίνα Στικούδη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Σάσα Μπάστα και Εμινέ Γεσίρ!




2009 Βασίλισσα του Καρναβαλιού Ξάνθης
Η Κατερίνα Στικούδη

Το γνωστό μοντέλο Κατερίνα Στικούδη, έγινε η βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξάνθης το 2009 και έκλεψε την παράσταση με την εκρηκτική παρουσία της και μάγεψε τους παρευρισκόμενους.



Επίσημη πρωτιά έκανε στα εθνικά καλλιστεία, όπου κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο της Μις Ελλάς 2005. 



Στη συνέχεια, ασχολήθηκε ενεργά με το μόντελινγκ και συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει προλάβει να ασχοληθεί σχεδόν με όλους τους τομείς της showbiz.







2010 Βασίλισσα του Καρναβαλιού Ξάνθης
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Μπορεί να μην έγινε next top model, αφού δεν πήρε τον τίτλο, αλλά  εστέφθη Βασίλισσα του καρναβαλιού! Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη που έγινε Βασίλισσα στο Ξανθιώτικο καρναβάλι του 2010.



Φόρεσε την βαριά μπλε στολή της, την κορώνα της, ανέβηκε στο άρμα και η βασίλισσα του καρναβαλιού αποθεώθηκε από τους Ξανθιώτες -και όχι μόνο.



Η Δήμητρα καμάρωνε επάνω στο άρμα και έστελνε φιλιά στον κόσμο που παρακολουθούσε την παρέλαση. 



Αν και το μοντέλο σχεδόν κάθε χρόνο ντυνόταν αγγελάκι, φέτος άλλαξε για… χάρη του καρναβαλιού της Ξάνθης.




2011 Βασίλισσα του Καρναβαλιού Ξάνθης
Η Σάσα Μπάστα

Με έξωμη στρας τουαλέτα κόντρα στο κρύο και το χιονόβροχο, η Σάσα Μπάστα χάριζε χαμόγελα από το άρμα της βασίλισσας του καρναβαλιού στην Ξάνθη.



Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, καρναβαλιστές και κοινό ήταν εκεί στο καθιερωμένο ραντεβού της διασκέδασης και του κεφιού!



Ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη με την πληθωρική της παρουσία στην μεγάλη παρέλαση που έλαβε χώρα στην γενέτειρά της, την Ξάνθη



Η όλη διαδικασία άξιζε, όπως είπε, και ήταν κάτι που το έκανε με χαρά για την ιδιαίτερη πατρίδα της και το φημισμένο καρναβάλι της Ξάνθης που συναγωνίζεται την Πάτρα.





Εκείνο τον καιρό, σάλο προκάλεσε η παρουσία της Τζούλια Αλεξανδράτου σε γνωστό μαγαζί της Ξάνθης, τη στιγμή που η Σάσα Μπάστα επιλέχθηκε να είναι η βασίλισσα του καρναβαλιού και να εμφανιστεί σε άλλο αποκριάτικο πάρτι. Φήμες λένε ότι δεν ήταν τυχαία η παρουσία των δύο κοριτσιών, που συναγωνίζονται σε νυχτερινούς χώρους, καθώς η κόντρα μεταξύ τους κρατεί πολύ καιρό.



2012 Βασίλισσα του Καρναβαλιού Ξάνθης
Η Εμινέ Γεσίρ


Ενημέρωση: dramatika.blogspot.com



1 ΣΧΟΛΙΑ:

Unknown είπε...

οι δυο πρωτες ειναι θεες αλλα οι δυο τελευτεες