12 Οκτ 2012

Παιδεραστής αποπλανούσε ανήλικες στην Ορεστιάδα!


Την  ώρα που η κοινωνία της Ορεστιάδας έχει «παγώσει» από την ανατριχιαστική αποκάλυψη ότι ένας 42χρονος παιδόφιλος έχει συλληφθεί με την κατηγορία ότι αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια, οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη κάτω από απόλυτη μυστικότητα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του!


Η  υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή, καθώς ο 42χρονος Έλληνας δράστης κατοικούσε στην περιοχή της Νέας Βύσσας αλλά δραστηριοποιούνταν και στην πόλη της Ορεστιάδας, όπου φαίνεται ότι παρέσυρε στις αρρωστημένες ορέξεις του περισσότερα από ένα κορίτσια μικρής ηλικίας! Οι έρευνες ξεκίνησαν εδώ και αρκετές ημέρες μετά από καταγγελίες που είχαν δεχτεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι τώρα παίρνουν καταθέσεις από τα θύματα του φερόμενου ως δράστη που κρατείται για… παράνομη οπλοκατοχή!

Στο  σπίτι του 42χρονου, ο οποίος  δεν έχει οδηγηθεί ακόμη στον  εισαγγελέα, βρέθηκε και κατασχέθηκε  ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν  από ένα πιστόλι κρότου λάμψης με 20 φυσίγγια κρότου- αερίου, τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου, μια βαλλίστρα, δυο μαχαίρια μήκους 28 και 17 εκατοστών, ένα ξιφίδιο μήκους 26 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ και μια σιδερογροθιά.