30 Μαΐ 2013

Στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών των Ελευθερών κινείται η 13χρονη Άννα

Στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών των Ελευθερών επικεντρώνει τις διήμερες έρευνες της η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας σχετικά με την 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή.


Κατά τις πρώτες πληροφορίες η 13χρονη κρύβεται προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό. Εικάζεται ότι δεν είναι μόνη αλλά μαζί με φιλικό της πρόσωπο. Προδόθηκε από το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποίησε από την Κυριακή και μετά. Για την υπόθεση της άρχισε την Κυριακή μια μεγάλη κινητοποίηση όχι μόνο των αστυνομικών υπηρεσιών.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 21:00 η ανήλικη Χριστίνα Κρασσά (13 ετών) εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Σπάτα Αττικής. Η Χριστίνα έχει καστανά σγουρά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 44 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν σορτς, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε πράσινη τσάντα. Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης, η οποία βρίσκεται ήδη τρεις ημέρες μακριά από την οικογένεια της. Οι συγγενείς της Χριστίνας ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.

Άλλο χθεσινό ρεπορτάζ αναφέρει τα ακόλουθα: Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται στην Καβάλα όπου, μετα από πληροφορίες των γονέων, αστυνομικοί αναζητούν με εκτεταμένη επιχείρηση τη 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που εξαφανίστηκε την Κυριακή από το σπίτι της στα Σπάτα Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες της οικογένειας, το κορίτσι εθεάθη στην περιοχή της Καβάλας μαζί με έναν άνδρα κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της.





Αυτή την ώρα επιχειρεί κλιμάκιο της Αστυνομίας από την Ελευθερούπολη, το οποίο χτενίζει την περιοχή με εκπαιδευμένα σκυλιά. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.