28 Νοε 2014

Δράμα-Καβάλα: Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Η Πρόεδρος και  τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. σας προσκαλούν με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα  των Ατόμων με Αναπηρία  (3/12/2014) στις παρακάτω δράσεις και εκδηλώσεις  των Παραρτημάτων Χρονίων Παθήσεων Καβάλας και Δράμας.


1)  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Την Τετάρτη  3 Δεκεμβρίου 2014, στις 19.00΄, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, θα πραγματοποιηθεί  θεατρική παράσταση με θέμα «Πλούτος» του Αριστοφάνη από την θεατρική ομάδα «φτερά του ονείρου» του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας.  Πρόκειται για το έκτο κατά σειρά  θεατρικό εγχείρημα της ομάδας  του Παραρτήματος, μετά την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα προηγούμενα.
     
Επίσης στο φουαγέ του Διοικητηρίου θα λειτουργεί  παράλληλα έκθεση με τα προϊόντα  και τις δημιουργίες που παράγονται στα εργαστήρια προεπαγγελματικής κατάρτισης της Μονάδας.
    
2) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

Δευτέρα  1 Δεκεμβρίου 2014
9:30 π.μ -12:00 π.μ-  Επίσκεψη σε φορείς της πόλης της Δράμας.

6:00 μ.μ - Μουσικοχορευτική εκδήλωση σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Δράμας, στο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας.

Τρίτη  2 Δεκεμβρίου 2014
10:00 π.μ –12:00 π.μ - Επίσκεψη στο 1ο, 2ο, 3ο, 4ο Γενικό Λύκειο Δράμας- Δραστηριότητες.

7:30 μ.μ-  Προβολή ταινίας σε συνεργασία με το Σύλλογο ¨Αλκυόνη¨ και το Σύλλογο Παραπληγικών Δράμας, στη μικρή αίθουσα του Ωδείου Δράμας.

Τετάρτη  3 Δεκεμβρίου 2014
9:30 π.μ-11:00 π.μ -  Εκδήλωση σε συνεργασία με το 26ο Νηπιαγωγείο Δράμας.   Περιβαλλοντικές δράσεις στο χώρο του Τμήματος στον Αγ.Σάββα.

11:00 π.μ -12:00 π.μ - Δράση ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε σημεία της πόλης της Δράμας.

Καλούμε  τους πολίτες της Δράμας  και της Καβάλας να παρευρεθούν  και να στηρίξουν  αυτή την  προσπάθεια των Ατόμων με Αναπηρία των 2  Παραρτημάτων μας. Η δύναμη της ψυχής τους θα μας δώσει για ακόμα μια φορά ένα ανεπανάληπτο μάθημα ζωής!

 Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ.


     Μαρίνα Φιλιππίδου