23 Απρ 2015

«Αλλάζουμε όψη στην πόλη μας! Αστική Εικαστική Παρέμβαση»

Το Εθελοντικό Σωματείο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» Πρωτοβουλία Δραμινών πιστό στις ιδέες του για τον εθελοντισμό, κατάφερε να φέρει εις πέρας μία από αυτές τις ιδέες του,  που είχε εδώ και ένα χρόνο, αυτή της «Αστικής – Εικαστικής Παρέμβασης» σε μία από τις πιο γραφικές γειτονιές της πόλης μας. Στην υλοποίηση της ιδέας μας συνέβαλαν ο Δήμος Δράμας και το Εικαστικό Εργαστήρι της Σταματίου Κατερίνας.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άριστη συνδιοργάνωση, το Δήμο Δράμας και το Εικαστικό Εργαστήρι της Σταματίου Κατερίνας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όσους βοήθησαν στη δράση μας: το café Κατώι για την πολύτιμη βοήθεια, τα παιδιά της Εικαστικής  Ομάδας για το όμορφο αποτέλεσμα της εικαστικής τους παρέμβασης, η Κάβα ποτών «Κύαθος», το Studio Re- Αction για τον ήχο, Dj Βαγγέλη Τσιαμούρα για την μουσική, Τομπουλίδης Σ. ΑΒΕΕ για τα ξύλα,  Κύλησε ο Τέντζερης για το φαγητό, , τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ανδριανής, τον Κουρτίδη Σάββα, το φωτογράφο «Geps Fine Photography – Γιώργο Πετρίδη» και την φωτογράφο Νίκη Συμεωνίδου από την Φωτογραφική Ομάδα e-ΦΟΔ-os. 

Τέλος θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλο τον κόσμου που παρευρέθηκε στο χώρο και έβαλε το δικό του λιθαράκι στην υλοποίηση της δράση μας, προκειμένου να γίνει η πόλη μας ομορφότερη.








Επικοινωνήστε μαζί μας:

Facebook_Συμμετέχω Πρωτοβουλία Δραμινών   Δήμος Δράμας
Email_symmetexo@gmail.com                              Εmail_ info@dimosdramas.gr

Εικαστικό Εργαστήριο Σταματίου Κατερίνας

Email_katia.stamatiou@yahoo.gr