25 Μαΐ 2015

Τα δελφίνια του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας ανέβασαν την πόλη μας και την ομάδα μας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Το Σαββατοκύριακο 9-10/5/2015 διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη οι διεθνείς αγώνες κολύμβησης προ αγωνιστικών κατηγοριών, «Λευκός Πύργος 2015». Με συμμετοχή 41 ομάδων από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία. Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας κατέκτησε την πρώτη θέση με 10 χρυσά, 8 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διοργάνωση συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ελλάδας και των άλλων χωρών.


Το επόμενο Σαββατοκύριακο 16-17/5/2015 η προ αγωνιστική μας ομάδα ταξίδεψε στην Ορεστιάδα για να λάβει μέρος στο 1ο τριεθνές meeting κατακτώντας και πάλι την πρώτη θέση. Τα δελφίνια μας ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανάμεσα σε 16 ομάδες από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία με 34 χρυσά, 24 ασημένια και 10 χάλκινα μετάλλια.



Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο μας ήρθε στο 1ο τριεθνές meeting Ορεστιάδας, καθώς οι κολυμβητές μας Μαυρογιάννης Χρυσοβαλάντης και Βασιλειάδου Ευφροσύνη ανακηρύχτηκαν και βραβεύτηκαν ως «οι καλύτεροι κολυμβητές» προ αγωνιστικών κατηγοριών των αγώνων και τη βράβευση έκαναν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κύριος Βλάμης Καρυοφύλλης και  κύριος Μαυρογιάννης Χαράλαμπος.





Για άλλη μια φορά τα παιδιά του συλλόγου μας μας έκαναν περήφανους με την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας. Πολύ σημαντική είναι και η συμβολή του εφόρου μας στην προ αγωνιστική κατηγορία κ. Μπουδακίδη Παναγιώτη ώστε να έχουμε πετυχημένες αποστολές. Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας κ. Αβραμίδη Σταύρο και κ.Τοκμακίδη Κώστα για τη δουλειά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες.