1 Οκτ 2015

Οι Δραμινοί απέδειξαν για άλλη μια φορά την ανθρωπιά τους

Το εθελοντικό σωματείο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» Πρωτοβουλία Δραμινών ευχαριστεί όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, ρούχων και φαρμάκων για τους Πρόσφυγες της Ειδομένης.


Παρά τη συνεχή βροχή, πάνω από 300 συμπολίτες ήρθαν στο Δημοτικό Ωδείο και έφεραν, ο καθένας από το υστέρημά του, συνολικά πάνω από 60 κούτες είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και ρούχα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Δημήτρη Ζερβουδάκη, που ανταποκρίθηκε άμεσα και αφιλοκερδώς στο κάλεσμα του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» και συνέβαλε με τις μουσικές του στην προσπάθεια αυτή.

Ευχαριστούμε επίσης, για τη στήριξη και τη συμμετοχή στη δράση αυτή του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ», το Τ.Ε.Ε.-ΑΜ, τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας, το Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας, το Φαρμακευτικό Σύλλογο Δράμας, το Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας, την Οικολογική Κίνηση Δράμας. Τέλος, ευχαριστούμε το Studio Reaction για την ηχητική κάλυψη της συναυλίας.






Οι κούτες που συλλέχθηκαν από τη δράση του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» έχουν διατεθεί στην πρωτοβουλία των Δημοτικών Παρατάξεων του δήμου Δράμας για να μεταφερθούν μαζί με όσα τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρωθούν ως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στην κεντρική Πλατεία Δράμας, τα πρωινά, και στο Παλιό Δημαρχείο, τα απογεύματα. 



Επικοινωνήστε μαζί μας:
Facebook_Συμμετέχω Πρωτοβουλία Δραμινών  
Email_symmetexo@gmail.com