1 Οκτ 2015

Εγγραφές Καταρτιζομένων στο Δ.Ι.Ε.Κ. Δράμας

Από την Διεύθυνση του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Δράμας γνωστοποιείται ότι κατά το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2015Β΄, Έτους Κατάρτισης 2015-16, εγκρίθηκαν από την Γ.Γ.Δ.Β.Μ να λειτουργήσουν οι παρακάτω νέες ειδικότητες:


1. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
2. Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας
3. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ
4. Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών
5. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Οι κατάλογοι των επιτυχόντων υποψηφίων καταρτιζομένων  και οι οδηγίες εγγραφής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (www.gsae.edu.gr)  και στον ιστότοπο του Δ.Ι.Ε. Κ. Δράμας   http://iek.sch.gr/

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι να προσέλθουν απαραιτήτως έως και την Πέμπτη 08-10-2015 στo Δ.Ι.Ε.Κ Δράμας για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Ώρες λειτουργίας του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Δράμας καθημερινά από 13:00 μέχρι 21:00.

Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής είναι ΚΡΙΣΙΜΗ καθώς υπάρχει μεγάλο πλήθος επιλαχόντων υποψηφίων, η διαχείριση των οποίων θα γίνει από τη Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.

Αναμένεται ανακοίνωση καταστάσεων με ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ από 12 Οκτωβρίου 2015 για συμπλήρωση κενών θέσεων από τους επιλαχόντες υποψήφιους.


Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.