1 Δεκ 2015

Ονειρούπολη: 36 ώρες πριν την έναρξη!

Σε μόλις 36 ώρες η Ονειρούπολη ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχθεί τον Αη Βασίλη και τους χιλιάδες επισκέπτες της. Εκατοντάδες άνθρωποι δουλεύουν μέχρι και τη τελευταία στιγμή ώστε όλα να είναι εντέλεια για τη μεγάλη βραδιά.


Τα ξύλινα σπιτάκια , τα λαμπιόνια , τα παιχνίδια, οι ορχήστρες, τα χορευτικά, οι λιχουδιές, οι παγοτσουλήθρες, τα ξωτικά.... όλοι περιμένουν να ξεκλειδώσουν οι πύλες για να λάμψουν και να σκορπίσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Δεκάδες δωρεάν δράσεις σε 36 ώρες θα είναι έτοιμες για τους μικρούς φίλους ώστε  να διασκεδάσουν, να παίξουν, να αφήσουν την φαντασία τους να συναντήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Επισκεφτείτε το site της Ονειρούπολης στο  www.oneiroupoli.gr για να δείτε ποιοι επώνυμοι μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους αγαπημένα Χριστούγεννα, δίνουν τις ευχές τους  και υπόσχονται ότι φέτος, κάπου εκεί , ανάμεσα στα λαμπιόνια θα είναι κι αυτοί μαζί μας.

Παρακολουθήστε τι εύχονται ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής της Ονειρούπολης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαλού , η οποία θα τραγουδήσει στην έναρξη της βραδιάς , την Πέμπτη 3/ 12.

Ακολουθείστε στη σελίδα στο facebook
για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς
που σας περιμένουν…..

Θέμης Γεωργαντάς  link: https://youtu.be/fT3GlQErObI
Δημήτρης Ουγγαρέζος link: https://youtu.be/Hv47_A_lZ-Y