16 Ιουν 2016

Με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας η αθλήτρια Κωνσταντινίδου Φωτεινή

Στιγμές περηφάνιας για τον Κ.Ο.Δ. καθώς ένα δικό μας παιδί, η αθλήτρια μας Κωνσταντινίδου Φωτεινή μετά τις εξαιρετικές της επιδόσεις, έχει επιλεγεί να είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας κολύμβησης και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας μαζί με άλλους επτά αθλητές/αθλήτριες από όλη την Ελλάδα στο Μεσογειακό Κύπελλο 


Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Μάλτα.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης θα ταξιδέψει στη Μάλτα στις 25-26/6/2016 ώστε να λάβει μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης 2016. Η Φωτεινή θα αγωνιστεί στα 200μ και 400μ Μικτή Ατομική καθώς επίσης και στις σκυταλοδρομίες 4x100μ, 4x200μ ελεύθερο και 4x100μ Μικτή Ομαδική.

Ο σύλλογος μας θέλει να συγχαρεί την αθλήτρια μας Κωνσταντινίδου Φωτεινή για την τεράστια αυτή της επιτυχία με την οποία γράφει ακόμα μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου μας, καθώς και τον προπονητή της ομάδας Αβραμίδη Σταύρο και τον Τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ.Ταχταλή Θεοχάρη.

Καλή επιτυχία Φωτεινή στη νέα αυτή αγωνιστική πρόκληση που παρουσιάζεται στη ζωή σου, στην οποία είμαστε βέβαιοι ότι για άλλη μια φορά θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και θα τα καταφέρεις.



*Στη συνέχεια παραθέτουμε το δελτίο τύπου της Κολυμβητικής Ομοσπονδιας Ελλάδος:

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ
Με οκτώ (8) κολυμβητές/τριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης που διεξάγεται 25 και 26 Ιουνίου στη Μάλτα.
Οι κολυμβητές (γενν. 2000, 2001):
Θανάσης Ζαφειρόπουλος (ΝΕ Πατρών),
Παναγιώτης Μπολάνος (ΓΣ Αιγάλεω),
Απόστολος Παπαστάμος (ΝΟ Χανίων),
Γιώργος Τζώρτζης (ΝΟΒΑ)
Οι κολυμβήτριες (γενν. 2002, 2003):
Γεωργία Δαμασιώτη (Ωκεανός),
Βασιλική Σταματάκη (Ολυμπιάδα ’73),
Φωτεινή Κωνσταντινίδου (ΚΟ Δράμας),
Ιωάννα Γεωργοπούλου (ΑΣΚ DEERY).
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ







O

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
H
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΡΓΑΛΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ