16 Ιουν 2016

Εκδήλωση για παιδιά από την I.P.A. Δράμας στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου»

Η Tοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των πολιτιστικών της εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει για 6η συνεχή χρονιά την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 και από ώρες 10:00΄ έως 15:00΄ στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου (11ο χιλ. Ε.Ο. Δράμας-Καβάλας), μια ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά, όλων των ηλικιών, για τα μέλη και τους φίλους της ένωσής μας.


   
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά διάφορα άλογα, να κάνουν ιππασία, αλλά και να φωτογραφηθούν με αυτά, ενώ από τον υπεύθυνο του συλλόγου θα γίνει ενημέρωση για τη ζωή και τις συνήθειες του αλόγου.
    


Επίσης, για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, όπως βόλτα με παραδοσιακό κάρο, παραδοσιακό πετάλωμα αλόγου, αναπαράσταση παραδοσιακών γεωργικών εργασιών (όργωμα, σπορά, θερισμός), επίδειξη πολεμικών τεχνών (tae kwo do, παγκράτιο, πυγμαχία), γνωριμία με περιπολικά οχήματα, διδασκαλία ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, διάφορες αθλοπαιδιές (τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα), κουκλοθέατρο, παραδοσιακοί χοροί, καθώς επίσης χειροτεχνίες και ζωγραφική στη φύση.
   
Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα υποστηρίζονται από επαγγελματίες του είδους, γυμναστές, κλπ, με τη βοήθεια των εθελοντών της ένωσής μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω συλλόγους για την εθελοντική συμμετοχή τους:

1.    Τον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου
2.    Το «Χαμόγελο του Παιδιού»
3.    Το Κέντρο Ημέρας Δράμας «Πολυδεύκης» της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.
4.    Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
5.    Την Ομάδα Σαμαρειτών - Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
6.    Τον Αθλητικό Σύλλογο «Μαχητές Δράμας»
7.    Τον Γ.Σ. Δόξα Δράμας.
καθώς επίσης τον Δήμο Δοξάτου και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας για την ουσιαστική συμβολή τους στην εκδήλωση.

    Απαραίτητη η συνοδεία τουλάχιστον ενός εκ των δύο γονέων